Χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο ιστότοπο συμφωνείς με την χρήση cookies. Μάθε Περισσότερα Εντάξει

Ταυτότητα

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα μέσο ενημέρωσης πολιτισμού με διαφορετικούς τρόπους. Αποστολή του θα είναι να εμπνεύσει τους επισκέπτες του.

Εμείς

Ο όμιλος Origen Group είναι μια δημιουργική ομάδα η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016, από μια παρέα παιδιών που είχαν ως στόχο τους να παρέχουν τις καλύτερες και πιο γρήγορες υπηρεσίες Marketing. Μέχρι σήμερα διαχειριζόμαστε 3 brands, συμπεριλαμβανουμένου του Inspiration, και παρέχουμε υπηρεσίες διαφήμισης και διαχείρισης.

Η ιστορία μας

Τον Φεβρουάριο του 2015 δημιουργήσαμε το Inspiration, το οποίο και παρουσιάστηκε στο συνέδριο πληροφορικής της Θεσσαλονίκης. Το Inspiration ξεκίνησε ως μια πλατφόρμα δημοσίευσης ιδεών. Κατά την πορεία του αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα "σημείο" με πολιτισμό, τέχνη, χιούμορ και οτιδήποτε αποτελεί έμπνευση για τον Ελληνικό πολιτισμό, έτσι τον Απρίλιο του 2017 παρουσιάσαμε το ανανεωμένο Inspiration!

Το όραμα μας

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα μέσο ενημέρωσης πολιτισμού με διαφορετικούς τρόπους. Αποστολή του θα είναι να εμπνεύσει τους επισκέπτες του και να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τα όρια τους, ως προς την φαντασία και την ευρηματικότητα τους. Όλα αυτά βελτιώνοντας και ανανεώνοντας τον ιστότοπο μας με καινούργιες ιδέες και οργώνοντας εκδηλώσεις όπου θα μπορεί να συμμετέχει και το κοινό.

Με αγάπη,
Η ομάδα του Inspiration.

- -

Δες επίσης:

Τελευταία ενημέρωση: 13 Ιουλίου 2017

  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
Εγγραφή

Η χρήση ad blocking εφαρμογών μειώνει την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδα μας.

Απενεργοποίησε το ad block και κάνε ανανέωση.