Χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο ιστότοπο συμφωνείς με την χρήση cookies. Μάθε Περισσότερα Εντάξει

Χρόνια πολλά Paul McCartney

Ένα μικρό αφιέρωμα για για τον Paul McCartney με αφορμή τα γενέθλια του
Κυριακή 18 Ιουνίου 2017
Χρόνια πολλά Paul McCartney

 Η σημερινή μέρα θα μπορούσαμε να πούμε οτι είναι λίγο πιο ξεχωριστή για τους φαν των Beatles ανά τον κόσμο, και αυτό διότι σήμερα ο τραγουδιστής και μπασίστας του συγκροτήματος Paul McCartney συμπληρώνει 75 χρόνια ζωής.

 Έχει διαγράψει μια λαμπρή και αξιοζήλευτη μουσική πορεία την οποία συνεχίζει και σήμερα. Η πορεία αυτή ξεκίνησε με τους Beatles αποκτώντας τεράστια φήμη την περίοδο 1960-1970. Μαζί με τον Τζων Λένον έγραψαν τραγούδια τα οποία έχουν γίνει γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο ασύγκριτα με άλλα συγκροτήματα της εποχής και γιατί οχι και σημερινά..

 Μετά την τελική διάσπαση των Beatles δημιούργησε το συγκρότημα Wings το οποίο επίσης διαλύθηκε. Έκτοτε και μέχρι σήμερα ακολουθεί solo καριέρα με τεράστια επιτυχία η οποία δεν μπορεί να συγκριθεί φυσικά με την φήμη των Beatles. Έχει χιλιάδες φαν σε όλο τον κόσμο και κάνει συναυλίες σε πολλές χώρες. Πολλές επιτυχίες του με τους Beatles είναι το Yesterday, το Eleanor Rigby, το Let It Be και το Hey Jude 

 Κατέχει τον τίτλο του πιο εμπορικά επιτυχημένου τραγουδοποιού στην ιστορία της δημοφιλούς μουσικής, σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες. Αποτελεί καλλιτέχνη με πολύπλευρη προσωπικότητα και ποικίλλες επιτυχίες οχι μόνο στον χώρο της μουσικής.  

 Έτσι λοιπόν σήμερα ολόκληρη η παγκόσμια μουσική και ροκ κοινότητα εύχεται χρόνια πολλά σε έναν θρύλο των Beatles, σε ενα μουσικό είδωλο με διαχρονική σημασία που έχει επηρρεασει την μουσική όσο κάνενας άλλος. Τα fan page και οι σελίδες στο Facebook έχουν κατακλυστεί απο εικόνες, βίντεο και εύχες για τα γενέθλια του Paul. Παρά την ηλικία του η οποία σήμερα 18 Ιουνίου ανέρχεται στα 75 χρόνια συνεχίζει να περιοδεύει συναρπάζοντας το κοινό, να δημιουργεί και και να πετυχαίνει εμπέοντας νέους καλλιτέχνες κάτι που αναμφισβήτητα θα συνεχίσει να κάνει. 

Happy Birthday Paul !!

 

 

 

 

 

 

the VIP club
Ότι πιο special έχουμε έρχεται στο email σου!

Σχόλια

Κάνε εγγραφή και γράψε το σχόλιο σου!
  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
Εγγραφή

Η χρήση ad blocking εφαρμογών μειώνει την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδα μας.

Απενεργοποίησε το ad block και κάνε ανανέωση.