Χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο ιστότοπο συμφωνείς με την χρήση cookies. Μάθε Περισσότερα Εντάξει

Το καλοκαίρι έφτασε!

Πράγματα που ίσως κάνουμε το καλοκαίρι
Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017
Το καλοκαίρι έφτασε!

Η εποχή που όλοι περιμέναμε έφτασε!

Το καλοκαίρι έκανε ήδη την εμφάνιση του και όλοι άρχισαν τις μικρές εξορμήσεις στις παραλίες. Είναι η εποχή που καθόμαστε αναπαυτικά σε πάρκα και καφετέριες κάνοντας σχέδια με φίλους για διακοπές κάτω από τον καυτό ήλιο σε μια ωραία παραλία. Βρίσκουμε επιτέλους και λίγο χρόνο να διαβάσουμε εκείνο το ωραίο βιβλίο που μας κάνανε δώρο το χειμώνα αλλά που χρόνος για τέτοια..

Έχουμε επιτέλους το ελεύθερο να μην μας ενδιαφέρει τι ώρα, τι μέρα και τι μήνας είναι. Καθόμαστε μέχρι αργά τα βράδια και βλέπουμε ταινίες, ακούμε μουσική μερικές φορές μπορεί να μην κοιμηθούμε κιόλας μέχρι το πρωί. Και εκείνα τα ηλιοβασιλέματα που τα χαζεύεις από το μπαλκόνι ή από κάποια ταράτσα και σε γεμίζουν σαν άνθρωπο είναι στα αλήθεια ότι καλύτερο. Βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου, για πράγματα που πάντα ήθελες να κάνεις αλλά ποτέ δεν έκανες γιατί η παγερή καθημερινότητα δεν σε άφηνε. Δεν ζεις απλά για το ένα και μοναδικό Σάββατο που αργεί όπως τον χειμώνα γιατί τώρα είναι Καλοκαίρι. Κάνεις και σχέδια για τον χειμώνα και γιατί όχι άλλωστε.. Και όλα αυτά γιατί το καλοκαίρι είναι εποχή δημιουργίας και θέλησης, δεν είναι αγγαρεία προφανώς.

Συναυλίες, φεστιβάλ και εκδηλώσεις καλλιτεχνικού περιεχομένου ίσως είναι σίγουρα στο πρόγραμμα σου, άλλωστε ποια άλλη εποχή είναι καλύτερη για τέτοια πράγματα.. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και άφησε τον να ξεχάσει αυτά που ξέρει, το έχει σίγουρα ανάγκη. Είναι αναμφισβήτητα και εποχή αναθεώρησης και ίσως επαναπροσδιορισμού ορισμένων αξιών όπως η φιλία, ο έρωτας, η αγάπη. Μερικά βράδια ίσως τα σκεφτόμαστε αυτά και άλλα χαλαρώνουμε με φίλους έχοντας εκείνες τις ατελείωτες συζητήσεις που με τίποτα δεν χορταίνουμε γιατί οι φίλοι είναι πάντα εκεί για εμάς.

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Ας χαρούμε την κάθε του στιγμή γιατί δεν θα είναι για πολύ εδώ.

Κάνε το καλοκαίρι σου αξέχαστο με πολλές όμορφες αναμνήσεις !! Μην το αφήσεις να περάσει έτσι!

the VIP club
Ότι πιο special έχουμε έρχεται στο email σου!

Σχόλια

Κάνε εγγραφή και γράψε το σχόλιο σου!
  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
Εγγραφή

Η χρήση ad blocking εφαρμογών μειώνει την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδα μας.

Απενεργοποίησε το ad block και κάνε ανανέωση.