Χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο ιστότοπο συμφωνείς με την χρήση cookies. Μάθε Περισσότερα Εντάξει

Όταν η διαφορετικότητα γίνεται μοναδική και νικάει τις διακρίσεις

Εκατομμύρια άτομα στον κόσμο με κάποια ιδιαιτερότητα, φρόντισαν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ζωντανό παράδειγμα, η Winnie Harlow.
Τετάρτη 31 Μαίου 2017
Όταν η διαφορετικότητα γίνεται μοναδική και νικάει τις διακρίσεις

Η Winnie Harlow, το μοντέλο που έγινε γνωστό κυρίως από το "America's Next Top Model", διαγνώστηκε με λεύκη όταν ήταν 4 ετών. Όσοι δε γνωρίζετε, η λεύκη είναι αυτοάνοση ασθένεια υπερευαισθησίας αντίδρασης τύπου ΙΙ, η οποία προκαλεί αποχρωματισμό τμημάτων του δέρματος που προκύπτει από τη δυσλειτουργία ή τον θάνατο των μελανοκυττάρων.Η λεύκη ταξινομείται σε τμηματική που καταλαμβάνει ένα μέρος του σώματος όπως το πόδι ή το χέρι και σπανίως εξελίσσεται σε γενικευμένη μορφή.Στη γενικευμένη λεύκη ο αποχρωματισμός είναι συνήθως συμμετρικός και παρουσιάζεται σε διάφορα μέρη του σώματος. Διακρίνεται περαιτέρω σε λεύκη των άκρων και σε λεύκη του προσώπου και των άκρων.

Όταν ήταν μικρή, δεχόταν πολλά πειράγματα από τους συμμαθητές της, οι οποίοι της αποκαλούσαν "αγελαδίτσα" και " ζέβρα". Παρόλο που αυτό την πίκρανε πολύ, η Winnie κατάφερε να κάνει τη διαφορετικότητά της να λειτουργήσει υπέρ της.

Η ίδια έχει πει: «Όταν αγάπησα τον εαυτό μου έτσι ακριβώς όπως είναι οι ευκαιρίες άρχισαν να πέφτουν βροχή και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό. Προσπαθήστε να αγαπήσετε τον εαυτό σας έτσι όπως είναι»

1.

2.

3.

4.

5.


 

6.

7.

8.

9.

10.

the VIP club
Ότι πιο special έχουμε έρχεται στο email σου!

Σχόλια

Κάνε εγγραφή και γράψε το σχόλιο σου!
  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
Εγγραφή

Η χρήση ad blocking εφαρμογών μειώνει την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδα μας.

Απενεργοποίησε το ad block και κάνε ανανέωση.