Χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο ιστότοπο συμφωνείς με την χρήση cookies. Μάθε Περισσότερα Εντάξει

Ημέρα πένθους στην Αθήνα στις 25 Μαΐου

Πένθιμα θα χτυπάνε τα ταμπούρλα των κοιλιών των Αθηναίων λόγο της απεργίας και πορείας των delivery στις 25 Μαΐου ημέρα Πέμπτη.
Δευτέρα 22 Μαίου 2017
Ημέρα πένθους στην Αθήνα στις 25 Μαΐου

Η Συνέλευση Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου κάλεσαι σε συγκέντρωση και πορεία με τα μηχανάκια στις 11π.μ. ημέρα Πέμπτη 25 Μαΐου στο Πεδίο του Άρεως. Μεταφορείς, delivery και κούριερ μαζεύονται όλοι για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά που τους ανήκουν.

Απαιτούν:

- Εταιρικά μηχανάκια: Τα καλοβολεμένα αφεντικά έχουν ξεγνοιάσει από αυτόν τον τομέα. Το μέσο διανομής το χρεώνεται ο εργαζόμενος όπως επίσης τις βενζίνες, τα έξοδα συντήρησης και την ασφάλεια.

- Μέσα ατομικής προστασίας: Καθώς μιλάμε για ασφάλεια οι διανομείς διεκδικούν ένα πλήρη εξοπλισμό προστασίας ο οποίος αποτελείται από κράνος, φουλάρι για το λαιμό, μπουφάν/παντελόνι/γάντια, αδιάβροχο/αντιανεμικό.

- Ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά: Οι διανομείς ανεξάρτητα της γνωστής επικινδυνότητας του επαγγέλματος συνεχίζουν να μην είναι ενταγμένοι στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Οι ήρωες αυτοί κάνουν χιλιόμετρα καθημερινά με ήλιο, χιόνι και χαλάζι.

- Ενιαία ειδικότητα με τον τίτλο «Οδηγός δικύκλου- Μεταφορέας» και συλλογική σύμβαση εργασίας.

Αθήνα υπομονή μια μέρα είναι.

the VIP club
Ότι πιο special έχουμε έρχεται στο email σου!

Σχόλια

Κάνε εγγραφή και γράψε το σχόλιο σου!
  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
Εγγραφή

Η χρήση ad blocking εφαρμογών μειώνει την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδα μας.

Απενεργοποίησε το ad block και κάνε ανανέωση.